Матрак Ergocoil Infinity

Yatas Bedding Yatas Bedding

Нов продукт

Матрак Ergocoil Infinity Разширяване

 

  • Active Support Technology на вътрешните пружини позволява  на мускулите да се отпуснат в по - естествена позиция.
  • UltraWaits Support системата  осигурява подкрепа и комфорт за талията и ханша, които са най-уязвимата част на гръбнака, и предлага специална подкрепа на кръста
  • Adaptive™ - технология в дамаската за индивидуален термален комфорт.

 

Тъкан текстилErgocoilTM Пружинна системаUltraWaist Технология за екстра опора на кръстаСваляема, почистваща се подложка с ципAdaptiveTM ТехнологияInterzum award: Интелигентен материал& дизайн 2013Feran Ice ТехнологияActiveSupportTM- Технология

Повече детайли

899,00лв.

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language

Rate / write a comment

Ergocoil Innerspring by Legget&Platt 

 

  • Неподвижният топер разположен от горната страна на матрака Ergocoil Infinity предлага допълнително удобство и комфорт, а дамаската му е направена от стилен сатен. Спокоен сън се постига чрез удобен матрак, който правилно поема извивките на тялото. Ergocoil пружинната система поддържа  тялото ви в правилна позиция и  предотвратява смущенията на партньора ви , при ваше движение.

  • Active Support Technology  на вътрешните пружини позволява  на мускулите да се отпуснат в по - естествена позиция. Пружините се приспособяват незабавно към движенията при спане, заемат формата на тялото ви и ви осигуряват мечтан комфорт.

  • 67 % по-добър контрол на влажността - В една и  съща среда, жените могат да чустват студ, докато на мъжете  може да им бъде горещо. Технологията "Adaptive" е носител на награди за използване на „интелигентни“ материали и дизайнерски технологии. Имитира действията на Smart климатик, разпространява  влажността 67% повече и тя се изпарява 25% по-бързо. С други думи, Adaptive технологията предлага персонализация на температурата при спане.

  • UltraWaits Support системата в Ergocoil Infinity осигурява подкрепа и комфорт за талията и ханша, които са най- уязвимата част на гръбнака, и предлага специална подкрепа на кръста.

  • Един от най- тихите матраци на пазара.
  • Инструкции за употреба можете да изтеглите от ТУК

 

Матрак Ergocoil Infinity

Инструкции за употреба

Важна информация за правилна експлоатация и съхранение на матрак Yatas

За сваляне (0)

ТОВА Е ЛИНК КЪМ САЙТА!

Reviews

Accept Site use cookies