Легло Move Up Tetra Сет

Yatas Bedding Yatas Bedding

Нов продукт

Легло Move Up Tetra Разширяване

Ново изживяване, предлагащ перфектен сън и комфорт, проектирани с помощта на най-модерните технологии за легла.

В цената е включена табла.

Опция за закупуване отделно - легло / табла.

Повече детайли

2 302,00лв.

Customer ratings and reviews

Nobody has posted a review yet
in this language

Rate / write a comment
  • Оборудвана със специална двигателна система, която позволява на 4 различни зони да се движат отделно, сгъваемата база Move-Up Tetra.
  • Подвижността на база Move Up Tetra се адаптира към много матраци и това позволява за избор от матраци.
  • Базата предлага идеална среда и личен комфорт на индивида за дейности като гледане на телевизия, четене на

Move Up Tetra Медицински предмиства

  • При ограничение на мобилност: Лица които имат трудности с изправяне в леглото, ставане от леглото или лежане на леглото, са в състояние да направят всяко движение, което искат, като приспособяват матрака до желаната позиция.
  • При спазми в гърба: Move Up Tetra може да се регулира в най-доброто желано положение за сън и помага за намаляване на спазмите в кръста и гърба.
  • При възстановяване след хирургическа намеса: Регулируемите позиции увеличават кръвообращението и предлагат изключителен комфорт на хората, легнали на леглото.
  • При проблем с хъркането: Спането в по-изправено положение намалява хъркането, като предотвратява блокирането на дихателните пътища.
  • При храносмилане: Хората с храносмилателни проблеми могат да изправят частта на кръста и главата, за да се подобри и улесни храносмилането.

Move Up Tetra предмиства в ежедневните дейности

  • Ченете, гледане на телевизия или използване на лаптоп: С Move Up Tetra, вместо да лежите неудобно на обикновен матрак или да седите на обикновен фотьойл, можете да изберете позиция, подходяща за вашата дейност правилно и да четете книги, да гледате телевизия или да използвате вашият лаптоп без да изпитвате спазми по шията и гърба.

  • Различни пози за сън при двойки: Двойките могат да предпочетат различни пози за сън. Move Up Tetra предразполага с такава възможност да се регулира частта от матрака, където всяка двойки да спи и да я прави по-подходяща за сън.

Интензивен бизнес живот:Интензивният и изпълнен със стрес работен ден е изтощителен за всички, независимо от възрастта.С Move Up tetra краят на краката може да бъде повдигнат, като по този начин подуването на стъпалата и краката намалява и нарушенията като разширени вени могат да бъдат предотвратени.

 

Дамаските са както следва:

Картел: 204

Картел: 207

Картел: 210

Картел: 211

Картел: 214

Картел: 219 + 12% оскъпяване

Картел: 221 16% Оскъпяване

ТОВА Е ЛИНК КЪМ САЙТА!

Reviews

Accept Site use cookies